RO RU EN
(+373 22) 27-41-61
R. Moldova, mun. Chisinau, MD 2009, str. V. Pircalab, 2 of. 13
Legea este spaţiul neutru obţinut în urma renunţărilor libere la un cuantum de libertate în vederea obţinerii unei constrângeri (şi a unei libertăţi) comune.

Servicii

Servicii avocat pentru firme

Orice companie are nevoie de un sprijin legal competent, organizat de regulă prin intermediul departamentului juridic. Un departament juridic organizat, serios şi bine documentat, garantează o structură puternică, legală şi apară interesele societăţii comerciale apărute în eventualitatea unor litigii de munca, fiscale, administrative, comerciale, contractuale, etc.

Alternativa oferita de Biroul Asociat de Avocaţi „Nagacevschi şi Partenerii” este, practic, exteriorizarea departamentului juridic, astfel încât, pe lângă reducerea costurilor, să puteţi beneficia de toate atuu-rile unei pregătiri juridice competente, cât şi de experienţa de aproximativ 10 ani a avocaţilor noştri.

Biroul Asociat de Avocaţi „Nagacevschi şi Partenerii” vine în sprijinul firmelor prin următoarele servicii :

Acţiuni pentru societăţile comerciale

- Camera Înregistrării de Stat, cesiuni SA si SRL,  redactare procuri, reduceri sau majorări de capital social, e.t.c.

- Asistare şi consultanţă în procesele comerciale

- Redactarea contractelor comerciale (se face în mod personalizat, în funcţie de nevoile şi cerinţele dumneavoastră).

Detaliaţi-ne cerinţele dumneavoastră, le vom analiza şi va vom transmite, pe lîngă contractul redactat (în cazul unui serviciu de tip abonament) şi unele idei pe care le considerăm oportune, adiacente contractului în cauză.

Recuperare creanţe şi debite - Experienţa privind recuperarea creanţelor şi a debitelor reprezintă cheia succesului în acest domeniu.

Pentru recuperarea unei creanţe sau pentru recuperarea unui debit, exista câţiva paşi obligatorii de urmat. In cazul recuperării de creanţe şi debite, timpul de reacţie al avocatului este esenţial.

Biroul Asociat de Avocaţi „Nagacevschi şi Partenerii” are o vastă experienţa în recuperarea de creanţe şi debite, cu rezultate încununate de succese.

Negocieri în numele companiei - Negocierile, de obicei, sporesc şansele ca problemele să se rezolve fără o acţiune în justiţie, de multe ori părţile ajungând, cu ajutorul avocatului, la un final nesperat, fericit.

Abilitatea, experienţa, cunoştinţele şi profesionalismul ne recomandă în fata clienţilor drept un biroul asociat de avocaţi cu reputaţie, care atunci când este angajat într-o acţiune, face tot posibilul pentru satisfacţia clientului în afaceri.

Putem negocia diferite raporturi contractuale prin servicii de tip abonament sau prin soluţionarea unor probleme punctuale, conform dorinţei dumneavoastră.

Serviciul de tip abonament este preferabil, întrucât va asigura o continuitate a legăturii cu avocatul şi o reducere a onorariilor negociate pentru asistarea în faţa instanţelor şi autorităţilor competente.

 

Expertiza:

Drept Bancar

Drept Civil

Drept Comercial

Dreptul Comertului International

Drept Fiscal

Drept International privat

Dreptul Muncii

Drept Penal

Asociatii si Fundatii

Contencios Administrativ

Proprietati imobiliare

Societati

Servicii oferite cetatenilor moldoveni din strainatate

 

 

Curtea a examinat constituționalitatea temeiurilor pentru recursul în anulare 12.11.2020
Curtea Constituțională a pronunțat o hotărâre privind controlul constituționalității unor prevederi din articolul 453 alin. (1) din Codul de procedură penală, adoptat prin Legea nr. 122 din 14 martie 2003. continuare

Verificarea judecătorilor de către SIS – neconstituțională 6.12.2017
La 5 decembrie 2017, Curtea Constituţională a pronunțat hotărârea privind excepţia de neconstituţionalitate a unor prevederi din Legea nr. 271-XVI din 18 decembrie 2008 privind verificarea titularilor și a candidaților la funcții publice continuare

Limitarea dreptului la grevă pentru unele categorii de angajați - constituțională 14.11.2017
La 7 noiembrie 2017, Curtea Constituțională a pronunțat hotărârea privind controlul constituționalității art. 369 alin. (2), (3) și (4) din Codul muncii, art. 21 alin. (2) și (3) din Codul transportului feroviar și Hotărârii Guvernului nr. 65 continuare

Menținerea efectelor produse de actele BNM – constituțională 14.11.2017
La 6 noiembrie 2017, Curtea Constituţională a pronunţat hotărârea pentru controlul constituționalității unor prevederi ale art.38 alin. (7) din Legea instituțiilor financiare (sesizarea 59a/2017). continuare

Toate drepturile rezervate de
Biroul Asociat de Avocați NAGACEVSCHI și PARTENERII
Elaborat de: WebConsulting.md